Vi har sett expansionen och skapandet av tusentals tokens under de senaste åren. Men en token som aldrig har tänkts förut kommer nu att lanseras offentligt med en marknadsvärdering på 1,5 miljoner dollar. Vi pratar om xHunter.

I den här guiden kommer vi att dela med dig alla detaljer om xHunter, deras vision och hur denna token fungerar. Dessutom kommer vi att gå igenom varför de bestämde sig för att använda Binance Smart Chain (BSC) och varför deras projekt bör följas noga under de kommande månaderna.

Låt oss nu gå in på artikeln!

Vad är xHunter -projektet?

XHunter -projektet är ett initiativ- och kryptoprojekt som syftar till att bli en mötesplats mellan utomhus och Blockchain -teknik. Ett av huvudmålen bakom detta projekt är att vara värd för några av de största utomhusturneringarna och evenemangen världen över. Men det här är inte det enda som är relaterat till xHunter.

De arbetar också med att inkludera icke-svampbara tokens (NFT), blockchain-teknik och mer. xHunter bygger på flera olika pelare:

  • Turneringar och tävlingar
  • En spelapplikation för användare
  • NFT
  • Lotterier utan förlust
  • Återköp av val

Användare kommer att kunna delta i de många olika händelserna i detta kryptoprojekt genom att hålla xHunter -token. Detta kommer inte att vara det enda positiva med att ha xHunter -tokens. Det finns andra saker som är värda att ta hänsyn till och som skulle hjälpa hela samhället att interagera med xHunter -gemenskapen.

Målet är att involvera och erbjuda några av de största lotterierna utan förlust i kryptovalutamarknadens historia. Dessa prispotter förväntas ha en positiv inverkan på hela xHunter -gemenskapen och kryptoekosystemet på grund av olika orsaker.

Som den officiell webbplats av projektet förklarar, är lotterier utan förlust utformade för att belöna innehavare samtidigt som de bidrar med 50% av prispotten till $ XHT-återköp av token.

Men visst … hur är det ens möjligt? Teamet bakom xHunter har skapat ett unikt tokenomic-projekt där de utvecklat ett återköpssystem som är utformat för att skapa konstant hype och cykler utan att vänta på hausseartade nyheter för att höja priset på token högre. Som de hävdar förväntas detta hjälpa token att växa organiskt och snabbt.

Det är också värt att ta hänsyn till att xHunter redan har samlat in cirka 400 000 dollar under sin privata försäljning och det förväntas höja ytterligare 350 000 dollar i den offentliga försäljningen den 3 september. Dessutom skulle detta hjälpa företaget att nå ett börsvärde på 1,5 miljoner dollar när det lanseras den 5 september.

Varför Binance Smart Chain?

En av de viktigaste egenskaperna hos detta projekt är att det är kopplat till Binance Smart Chain -nätverket. BSC blockchain -nätverket utvecklades av kryptovalutaväxlingen och ekosystemet Binance.

Binance Smart Chain är numera ett av de största blockchain -nätverken för att driva decentraliserade ekonomiprojekt (DeFi), tokens, decentraliserade applikationer (dApps) och mer. Men varför är BSC bättre än andra blockchain -nätverk som Ethereum (ETH)?

Binance Smart Chain arbetar med ett mycket effektivare system för att behandla transaktioner och information. På detta sätt är det möjligt för investerare att skicka och ta emot tokens utan att behöva betala för de enormt stora avgifterna som numera påverkar skalbarheten hos Ethereum -nätverket. Dessutom har BSC snabba transaktionstider, vilket gör hela ekosystemet mycket mer skalbart och effektivt att använda.

xHunter hjälper Binance Smart Chain att växa ytterligare och erbjuder bättre lösningar för användare från hela världen.

Lotteri utan förlust som gynnar dig som innehavare

Projektet arbetar för att vara värd för några av de största lotterierna utan förlust någonsin. Men hur hjälper dessa dig och gynnar dig som tokeninnehavare?

Innehavare av xHunter -token kommer att stimuleras att delta i denna växande ekonomi på olika sätt. Det skulle finnas vanliga ögonblicksbilder på nätverket som mestadels skulle belöna innehavare som inte säljer sina mynt. Det är här det blir värdefullt att bli en diamanthållare.

Teamet skrev om xHunter -projektet:

“Vi kommer att klargöra uppfattningen att kryptovaluta är en bluff. Det är dags att visa världen vad vi kan åstadkomma genom kraften i blockchain -tekniken. Tänk vilka liv vi kan förändra. Detta kan mycket väl vara katalysatorn för nästa bull run. Det är det vi siktar på. ”

Viktigaste egenskaperna

Det finns några andra egenskaper som är värda att ta hänsyn till om xHunter -projektet. Projektets huvudfokus är till exempel att växa en stark gemenskap med investerare som skulle känna passion för sina mål och som också skulle vara kärnan i nätverket.

En av de saker som det här laget gör är att gå utomhus. De älskar det och de letar efter sätt att marknadsföra digitala valutor på ett positivt sätt. Det kommer att finnas globala initiativ som främjas för individer över hela världen så att alla skulle kunna delta i de mest spännande initiativen.

Men det finns också två andra viktiga saker att ta hänsyn till: hållbarhet och även utmärkt service. När xHunter pratar om hållbarhet tar de hänsyn till deras tokenomics och hur de förväntar sig att utveckla projektet ytterligare.

Med ett tydligt och robust tokenomics-projekt kommer de att generera flera intäktsströmmar (inklusive en online-butik) snarare än att ordna om plånböcker regelbundet.

Slutligen, med fokus på gemenskapen och dess mål att erbjuda en service av hög kvalitet, kommer de att tänka på hur man ska förnya, ta med nya projekt och föra idéer framåt. Detta kommer definitivt att göra det lättare för investerare att känna att de är involverade i kryptovalutamarknaden. En service av excellens innebär också att uppdatera sina system och bli marknadsledande när det gäller innovation.

xHunter Team

Teamet bakom xHunter har arbetat i flera år inom olika branscher och projekt. Detta visar deras professionalism och engagemang för deras nya xHunter -idé.

VD för plattformen och projektet är Moudi. Han är en professionell investerare som upptäckte hans visionära natur i ung ålder. På grund av denna egenskap kunde han arbeta på ett stort antal framgångsrika företag och företag i sin karriär. xHunter är ett av de senaste projekten där han är involverad.

Abdul Qadir Khan är CTO för plattformen. Han gick med i teamet som en professionell råvaru- och valutahandelsexpert. Han har arbetat med derivathandel inom företagsbank- och finanssektorn i många år. Hans kunskap och information om finansmarknaderna skulle låta honom driva hela projektet vidare.

Slutligen är COO Mohammad, en entusiast för det stora utomhus och äventyr. Han älskar att organisera utforskningar och koppla denna passion till blockchain -marknaden och kryptoindustrin.

Mer information

xHunter är ett projekt som vill ge tillbaka så mycket pengar som mänskligt möjligt till människor. Teamets prioritet är att fokusera på de människor som investerat i projektet och som tror på framtiden för deras initiativ.

Med sitt breda utbud av lösningar och erbjudanden siktar xHunter på att bli ett ledande kryptoprojekt. Det skulle vara en tidsfråga att förstå hur xHunter reagerar på marknaden efter den officiella lanseringen den 5 september.

Projektet kan komma att noteras i framtiden på några decentraliserade börser som PancakeSwap. Detta beror också på projektets räckvidd och gemenskapens efterfrågan på xHunter -token. För närvarande körs detta projekt ovanpå Binance Smart Chain.

Du kan också lära dig mer om xHunter genom följande länkar:

Vitt papper: http://thexhunter.com/white-paper/

Twitter: https://twitter.com/The_x_Hunter_

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC_pgixixibyArTuE5mlp6tQ

Source link