Stellar (XLM) kan vara redo att gå högre efter ett mycket positivt kvartal 2021. Den digitala valutan har följt utbyggnaden av kryptomarknaden och den kan fortsätta att röra sig högre de närmaste veckorna.

Under de senaste veckorna har Stellar varit i nyheterna på grund av det faktum att iTrustCapital, den främsta krypto-IRA-plattformen, lade till stöd för den digitala XLM-tillgången. På detta sätt kunde investerare välja XLM som valuta för sina pensionskonton. Således detta XLM-prisförutsägelse visar att det kan vara möjligt för denna virtuella valuta att fortsätta med sin tjurmarknad.

XLM-grundläggande

Det finns olika anledningar till varför Stjärn kan fortsätta att röra sig högre i framtiden. Inte alla faktorer är tekniska. Det finns faktiskt några grundläggande saker som vi bör ta hänsyn till.

Stellar fungerar till exempel som ett betalningssystem. Det är möjligt för privatpersoner och företag att behandla betalningar och skicka och ta emot överföringar nästan direkt med XLM. Detta nätverk gör gränsöverskridande överföringar billigare och snabbare. På detta sätt minskar företagen sina utgifter för överföringar och effektiviserar sina tjänster.

Det är också värt att ta hänsyn till att Stripe, en av de senaste betalningsportarna i världen, investerar i XLM. De äger faktiskt 2% av alla XLM som finns. Stripe är också en stark PayPal-konkurrent. I framtiden kan vi se att detta företag integrerar XLM eller åtminstone använder det för att utföra överföringar.

Stripe är ett av de företag där Elon Musk investerat många år sedan. Företaget har vuxit under de senaste åren och det kan hjälpa hela Stellar-ekosystemet att gå framåt.

Andra stjärnpartners och möjligheter

Stellar har byggt ett nätverk av ansedda partners. Till exempel använder IBM redan Stellar-nätverket via IBM World Wire. Detta projekt undersöker möjliga sätt för företag och finansinstitut att skicka och ta emot pengar med hjälp av stjärnnätverket. XLM: s digitala tillgång skulle fungera som en gateway mellan två valutor.

Jämfört med XRP anses XLM inte vara en säkerhet, vilket gör det lättare att använda och använda. Slutligen har Grayscale Investments, ledande kryptoinvesteringsföretag som erbjuder digitala valutor till större investerare, också lagt Stellar till de tjänster som erbjuds företag.

I framtiden kan XLM också bli en valuta för decentraliserade finansieringsprojekt (DeFi). Detta beror dock mycket på om Stellar-nätverket skulle vara kompatibelt med smarta kontrakt och om det skulle stödja olika DeFi-protokoll.

De största fördelarna med Stellar-plattformen är relaterade till hastighet och avgifter. Numera kan Ethereum (ETH) -plattformen hantera ett begränsat antal transaktioner. Det är därför som vissa DeFi-lösningar inte är så effektiva som deras grundare skulle vilja.

Om DeFi-lösningar blir tillgängliga ovanpå Stellar-plattformen kan det vara möjligt för den att vara platsen för nya DeFi-lösningar och utveckling.Source link