Monero är en privat digital valuta.

Monero är kontanter för en ansluten värld. Det är snabbt, privat och säkert. Med Monero är du din egen bank. Du kan spendera säkert och veta att andra inte kan se dina saldon eller spåra din aktivitet. Majoriteten av befintliga kryptovalutor, inklusive Bitcoin och Ethereum, har transparenta blockkedjor. Transaktioner kan verifieras och / eller spåras av vem som helst i världen. Detta innebär att sändnings- och mottagningsadresserna för dessa transaktioner potentiellt kan kopplas till verkliga identiteter.

Monero använder å andra sidan olika sekretessförbättrande tekniker för att säkerställa användarnas anonymitet. Det blir intressant att följa XMR-priset.

Monero-transaktioner är konfidentiella och spårbara.

Till skillnad från selektivt transparenta alternativ (t.ex. Zcash), Monero är den enda kryptovalutan där varje användare är anonym som standard. Avsändaren, mottagaren och beloppet för varje enskild transaktion döljs genom användning av tre viktiga tekniker: Stealth-adresser, ringsignaturer och RingCT.

Eftersom varje transaktion är privat kan Monero inte spåras. Detta gör det till en riktig, fungibel valuta. Handlare och individer som accepterar Monero behöver inte oroa sig för svartlistade eller smutsiga mynt.

Låt oss granska XMR Price.

XMR / USD – Prisförutsägelse

xmr

XMR handlas för närvarande över supportzonen till $ 330 och så länge detta stöd håller kan vi börja se ett steg mot $ 382 och $ 415. Om motståndet på $ 415 går sönder kan vi börja se större drag. Målen kan vara $ 441, $ 46, $ 503, $ 550, $ 686 och $ 906. Underlåtenhet att hålla supporten på $ 330 kan leda till en nedgång mot $ 288 och $ 242 med en potentiell veke mot $ 191.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast för utbildnings- och informationsändamål. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av på grund av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta information som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link