Säljare fortsätter att kontrollera XRP: s digitala tillgång. Den fjärde största kryptovalutan i världen har sjunkit under 0,25 dollar och det finns inga tecken på att stoppa. Säljare vill bli av med sina XRP-innehav eftersom osäkerheten kvarstår på marknaden. Denna massiva försäljning kommer efter US Securities Exchange (SEC) rättegång mot Ripple.

XRP fortsätter att falla

XRP fortsätter att sjunka eftersom den digitala tillgången sjunker under 0,25 USD för första gången på månader. Detta är en mycket viktig nivå för den virtuella valutan med tanke på att den har fungerat som stöd och motstånd tidigare. Säljare fortsätter dock att dominera och den digitala valutan kan fortsätta att falla ytterligare.

Det finns företag och börser som redan fattar beslut om hur man fortsätter med sitt Ripple-stöd. Enligt en färsk rapport släppte av Forbes överväger Coinbase [its] alternativ.”

Utöver det har kryptoförvaltaren Bitwise beslutat att avveckla sin XRP-position. Detta visar att stora företag också riskerar sina portföljer och exponering för denna digitala tillgång. Vissa börser har också beslutat att ta bort den virtuella valutan från sina plattformar.

Volymerna har också ökat för XRP. Detta visar att det finns flera investerare som säljer sina mynt när marknaden tumlar. Risken för att möta problem med tillsynsmyndigheterna har alltid varit hög för Ripple. De har dock försökt minska sin exponering för dem genom att starta en marknadsföringskampanj där de försökte separera Ripple från den digitala tillgången.

Även om det kan vara ett bra sätt att utöka Ripples och XRP-position på marknaden, har det inte haft någon positiv effekt på den virtuella valutan. När rättegången träffar Ripple faller XRP utan något stöd för priset på denna virtuella valuta.

Andra digitala tillgångar faller också. Under de senaste 24 timmarna registrerar varje enskild topp 100 virtuell valuta förluster. Detta visar att hela marknaden pausar sin uppåtgående rörelse. Bitcoin (BTC) visar sig dock vara den mest stabila virtuella valutan just nu. Under det senaste dygnet har den största kryptovalutan bara sjunkit med 1,7%. Faktum är att varje BTC förblir över $ 23 100 per mynt.

Det är bara en tidsfråga att se och förstå vad som kommer att hända med XRP. Vissa investerare pratar redan om en annan virtuell valuta som tar tredje plats på marknaden. Nästa kryptovaluta kan vara Litecoin (LTC) som har en marknadsvärdering på 6,75 miljarder dollar.Source link