XRP erbjuder finansinstitut det snabbaste och mest pålitliga alternativet för att skaffa likviditet på begäran.

Vi har alla sett ett av de mest kontroversiella fallet SEC v / s Ripple i kryptoekosystemet. XRP var tvungen att drabbas av mycket negativ publicitet på grund av SEC-fallet och det togs bort från de flesta utbytena i USA. Det såg en minskning med mer än 60% när denna SEC-dom kom ut. Saker har dock börjat se bra ut för XRP-priset igen och det har börjat visa hausseartade tecken.

XRP-priset har nått den största grundläggande barriären på $ 1 idag. Låt oss se var XRP kan gå härifrån.

XRP / USD Pris förutsägelse

xrp usd

XRP har brutit ut ur en flerårig trend när den korsade motståndet till $ 0,60. XRP ser väldigt hausse ut och om Ripple kan få dom i målet mot SEC till deras fördel, kan XRP enkelt nå $ 1,43, $ 1,84, $ 2,26, $ 2,84, $ 3,59, $ 5,76 och $ 9,25.

XRP / BTC-prisförutsägelse

xrp btc

XRP / BTC-diagram måste XRP bryta motståndet vid 2277 och stänga ovanför trendlinjemotståndet. När XRP klarar att göra anspråk på 3729 sats när det stängs över trendlinjemotståndet skulle vi detta katapultera XRP / BTC-paret till 16000 sats och kommer definitivt att hjälpa USD-paret.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link