Det decentraliserade finansprotokollet Yam Finance har till stor del varit under radaren nyligen, men det betyder inte att laget inte har gått vidare med utvecklingen som deras färdplan 2021 avslöjar.

I en nyligen blogginlägg, DeFi-protokollet Yam Finance har avslutat 2020 och avslöjat sina planer för 2021 i en uppdaterad färdplan. Trots en skakig start, avkastningsodlingsprotokollet, som lanserades i mitten av augusti, släppte ett antal produkter 2020.

Den första, som heter Degenerative Finance, lanserades genom samarbete med UMA och Yam-samhället. Dess första erbjudande var en syntetisk tillgång som heter uGAS, som gör det möjligt för användare att säkra och spekulera i priset på gas.

Plattformen utvecklade också en DeFi försäkringssystem som heter Umbrella, som syftar till att ge hack och utnyttja skydd för användare. Dess statskassa utvidgades också 2020 genom ombyggnadsmekaniker, tillgångsköp, jordbruk och andra investeringar. Det växte till fiat motsvarande $ 4,3 miljoner, enligt blogginlägget.

Yam Finance Into 2021

Den första lanseringen av året som planeras i januari är Yam DAO Sets, som är den första investeringsprodukten i samarbete med TokenSets, en kryptoportföljleverantör. YDS kommer att ha inbyggd funktionalitet för att ta ut en förvaltningsavgift för “Assets Under Management”, vilket gör det möjligt för DAO att hantera sina statsobligationer. YDS kommer också att börja aktivt förvalta Yam Treasury 2021.

Det ovannämnda paraplyprotokollet får en Peckshield granskning i januari, och beta-lanseringen kommer sannolikt att följa. Yam Finance planerar också att utöka antalet och mångfalden av syntetmaterial som finns tillgängliga via sin Degenerative Finance-plattform.

“Nästa steg för Degenerative Finance kommer att vara att förbättra användargränssnittet för uGAS, börja utforma och utveckla ytterligare syntet och bygga ut Degenerative-produktlinjen.”

Det kommer också att lansera en DeFi-inkubator och en decentraliserad produktaccelerator som heter Yam Factory. Det gör det möjligt för team som vill bygga produkter inom Yam-ekosystemet att ansöka om finansiering, teknisk support och marknadsförings- / designstöd från Yam DAO, enligt färdplanen.

Det finns också ett planerat protokoll som kallas Great Yam Wall, vilket är en mekanism för att skapa ett Yam-prisgolv genom att hålla marknadsvärde över Yam Treasury.

Yam Finance
Bild: https://yamfinance.medium.com/
YAM-uppdatering av tokenpris

Den inhemska YAM v2-token har flyttat väldigt lite under det senaste dygnet, och handlar enligt $ 4,55-nivån, enligt Coingecko. Den har dumpat över 13% under den senaste veckan, dock i linje med den allmänna korrigeringen av kryptomarknaden.

Sedan högsta tiden på 47 dollar efter omstart och omstart i september 2020 har YAM-priserna kollapsat med cirka 90%.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link