Moskva, Ryssland, 12 oktober 2021,

Med den mobila trenden som sveper över världen, spenderar fler och fler internetanvändare allt större tid på sina smartphones och surfplattor. Mobilt spel, i synnerhet, har varit en drivkraft bakom tillväxten av spelindustrin, ansvarig för nästan 50% av videospelsintäkterna över hela världen.

Eftersom penetrationsgraden för mobil- och smarttelefonanvändning fortsätter att accelerera är det inte konstigt att YAY Games, en decentraliserad spelmarknad, har etablerat ett partnerskap med SmartEcoSystem -företaget att ta med en exklusiv smartphone -produkt.

YAY Games AYYA Smartphone

SmartEcoSystem är specialiserat på utveckling och produktion av konsumentenheter som fungerar i LTE- och 5G -nätverk. De är engagerade i att designa och utveckla relativt enkla dataöverföringsenheter och komplexa hård- och mjukvarusystem. För närvarande är företagets prioritet utveckling av produkter för dataöverföring i LTE -nät som de mest utbredda i Ryssland och världen.

En av de väsentliga riktningarna för företagets verksamhet är utvecklingen av smartphones under varumärket AYYA med ytterligare en lansering på marknaden. AYYA -smarttelefonen presenterar ett unikt ekosystem som öppnar tillgång till användbara intelligenta funktioner för ett stort antal användare för att göra deras liv enklare och säkrare.

Men vad som är viktigare, AYYA-smartphones släpps med en förinstallerad kopia av Bold Point. Som ett banbrytande NFT-rollspel med kortspel är Bold Point den första flaggskeppsprodukten på YAY Games-plattformen och kommer att släppas på Q4 i år.

Förutom det ovan nämnda har YAY Games och SmartEcoSystem också diskuterat lansering av en begränsad version av AYYA Smartphones som är dedikerade till lanseringen av Bold Point. Denna nya modell kommer att ge användarna en ny nivå av kommunikationssäkerhet.

”Vi är glada att kunna tillkännage lanseringen av en begränsad sats av AYYA Bold Point -smarttelefonen. YAY Games lanserar en verkligt innovativ produkt på marknaden, som helt motsvarar vårt företags filosofi. AYYA -smarttelefon och Bold Point -spel representerar utvecklingen av redan välkända produkter i nya riktningar. ”

Generaldirektör för SmartEcoSystem LLC Vladislav Ivanov

YAY spel

YAY Games tillhandahåller en plattform för decentraliserade spel som bygger på Blockchain -teknik. Spelen på YAY lagrar all data i spelet som prestationer, objekt, handlingar i det offentliga rummet. Således är det helt omöjligt att vrida spelmekaniken till förmån för administrationen eller spelarna.

YAY tog det bästa inom spel- och kryptoindustrin genom att lägga till innovativa gruvspelmekaniker, som inkluderar inkorporering av och icke-svampbara tokens (NFTs) tokens och funktioner i Decentralized Finance (Defi). Plattformen byggdes för att rikta sig till både spelare, kryptoentusiaster och nykomlingar till den decentraliserade spelindustrin.

Genom att använda blockchain-teknik skapar YAY spel för spelare att enkelt fördjupa sig i fascinerande virtuella världar, tjäna prestationer i spelet, delta i strider både mot människor och datormotståndare och samtidigt tjäna pengar medan de spelar.

Vår forskningsbaserade kommentar: ”Baserat på analysresultaten från den decentraliserade spelmarknaden i slutet av 2020 insåg vi att tröskeln för att komma in i Defi-spelprojekt är mycket hög för vanliga användare, både när det gäller finansiella investeringar och när det gäller teknisk läskunnighet. Därför bestämde vi oss för att utveckla en teknisk plattform som gör det möjligt för vanliga spelare att bekanta sig med kryptoindustrin och decentraliserade projekt genom att skapa ett vänligt spel med ett mycket lågt tröskelvärde. ” Detta beslut var Bold Point. Bold Point är ett NFT-baserat RPG-spel för samlingsbara kort som använder innovativ gruvmekanik. Tack vare sin egen Sidechain -teknik tillåter Bold Point spelare att dyka djupare in i decentraliserad finans- och kryptoindustri och få alla fördelar med finansiell innovation utan att ansluta sina riktiga plånböcker: i själva verket är Sidechain en sandlåda i spelets krets.

Djärv poäng

I Bold Point kommer spelare att ha ett överflöd av alternativ. Höj din karaktär, få erfarenhet av strider, lär dig förödande färdigheter och förbättra egenskaper, och gör därmed din karaktär starkare nog för att slåss i stridsarenan.

Alla karaktärer och prestationer är unika NFT-tokens som kan samlas in, köpas, säljas och bytas ut på NFT-marknaden i spelet. Spelet är baserat på en innovativ spelmodell i korsningen mellan modellerna Play-to-earn och Free-to-play, där spelare kan tjäna pengar utan att investera sina medel för att starta spelet eller öka värdet på sina virtuella tillgångar.

För sådana projekt är Bold Point otroligt lätt att utforska och spela. Det är ganska enkelt för nykomlingar att registrera sig i en värld av decentraliserad finans med hjälp av utbildnings- och spelmekanik. Det mest vänliga tillvägagångssättet används för att starta spelet – efter registrering kommer Bold Point att vägleda dig noggrant genom alla nödvändiga steg.

Om YAY Games

YAY är en decentraliserad spelmarknad utformad för spelare, handlare och bönder som slår samman spelsektorn med decentraliserad finansiering.

YAY, i grunden, är en spelmarknadsplattform som introducerar flera spel på ett decentraliserat sätt och använder blockchain -teknik för att minska klyftan mellan spel och decentraliserad finansiering.

Vi tar in den vanliga spelaren i blockchain genom att lägga till innovativa gruvmekaniker i spelet, jordbrukspooler och icke-svampbara tokens till vardagsspel. Således belönar användaren baserat på antalet spelade spel, uppnådda prestationer, turneringar och mer.

Missa inte din chans att följa med oss ​​på denna resa genom blockchain. Följ oss på Twitter, Telegram, och Medium

Kontakter

vd

Source link