Decentraliserat finansprotokoll Yearn Finance har gått in i de slutliga förberedelserna för lanseringen av version två men det har inte lyckats hindra dess ursprungliga YFI-token att sjunka.

I sin senaste veckovisa uppdatering, Lust efter finans har sammanfattat sina senaste DeFi-erbjudanden, som inkluderar hävstångsvalv när version två äntligen går live.

Det tillade att två av tre schemalagda granskningar för Yearn v2 har slutförts och den tredje granskningen pågår. Det fanns ingen bekräftelse på lanseringsdatum ännu, och nyhetsbrev uppgav helt enkelt att den kommer att dela ny information om den kommande lanseringen inom en snar framtid.

Mer DeFi-hävstång

I samarbete med partners och nya förvärv Cream Finance och Alpha Homora kommer Yearn att lansera plattformsstrategier som möjliggör upp till 90x hävstångseffekt på stablecoins och 80x hävstångseffekt på ETH.

”Användare kan göra insättningar DAI och låna en motsvarande dollarbelopp av ETH via C.R.E.A.M och gå in i SushiSwap-likviditetspooler med Alpha Homoras leveraged avkastningsodlingsprodukt. ”

Alpha Homora är en produkt av Alpha Finance Lab som gör det möjligt att utnyttja positioner i avkastningsjordbruk och pooler som tillhandahåller likviditet.

De nya strategierna uppmuntrar effektivt avkastningsodlare att hålla fast vid sina nyodlade tokens och återinvestera dem för bättre avkastning snarare än att dumpa dem på marknaderna (vilket verkar hända just nu).

Det har också testats och utvecklats av en potentiell produkt som erbjuder impermanent förlustskydd och möjliggör ensidig likviditet för Automated Market Makers. Övergripande förlust beskrivs som skillnaden mellan att hålla en tillgång och använda den för likviditetsförsörjning. det inträffar under perioder med hög prisvolatilitet.

Nyhetsbrevet nämnde också lanseringen av en yVault-varningsbot som spårar uttag och insättningar från Lustna valv och rapporterar det högst intjänade valvet i månaden. För närvarande är detta Curve.fi/Compound likviditetspoolen som tjänar 15,5% APY.

YFI Price slår en reträtt

Den stora korrigering av kryptovalutamarknaden tar inga fångar idag, och YFI dumpar hårt med sina DeFi-bröder. Den kommande lanseringen av Yearn v2 har inte hindrat den oundvikliga bilden eftersom YFI sjönk 24% under det senaste dygnet.

Enligt Coingecko, YFI har kollapsat från strax under $ 38 000 till cirka $ 28 000 i skrivande stund. I dollar har den förlorat mer än Bitcoin, som för närvarande genomgår sin största korrigering sedan mars 2020.

Trots nedgången har YFI fortfarande ökat med 20% under de senaste 7 dagarna och 23% under månaden. Om kryptomarknadens uppåtgående trend återupptas kommer dessa förluster snart att utplånas av handlare som “köper dip”.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link