Yellow Road ansluter sig till populära Decentralized Finance (DeFi) Orion Protocol-ekosystemet som en av dess likviditetspartners.

IDO-plattformen, Yellow Road, är nu den senaste enheten att gå med i Orions ekosystem. Enligt en tjänsteman blogginlägg, kommer partnerskapet att ge Yellow Road förstklassigt stöd under hela lanseringsplattans process. Partnerskapet kommer också att göra det möjligt för IDO-plattformen att lägga till stöd för inkuberade projekt på deras swap, vilket i sin tur är kopplat till marknadens likviditet.

Orion Protocol ser till förse en enda decentraliserad gateway till hela kryptomarknaden. Det vill säga att sammanföra likviditeten i varje kryptovalutautbyte för att bilda en enda decentraliserad plattform. Förutom sin anmärkningsvärda kryptolikviditetslösning har plattformen också lanserat en likviditetsstartplatta för inkubatorer. Dessa inkubatorer underlättar lanseringen av inkuberade projekt på startplattan med hjälp av en “whitelabel swap DEX” kopplad till hela kryptomarknaden. På Orion launchpad kan dessa projekt också samla in pengar och gå live på launchpad-bytet nästan omedelbart. Därför ger fler möjligheter att generera intäkter, minska friktionen och säkerställa förstklassig kundupplevelse också.

Detaljer om partnerskapet

Yellow Road är en snabbt stigande och unik IDO med fokus på att stödja de mest innovativa kryptoprojekten samtidigt som kraften i hela kryptosamhället utnyttjas. IDO-plattformen, enkelt uttryckt, vill ge inte bara projekt utan också etik, människor och idéer. För att uppnå detta skapar det en fokuserad plattform Binance Smart Chain (BSC) IDO-projekt. Säkerställa att de får välbehövligt stöd från dedikerade samhällsmedlemmar.

Plattformen vill också erbjuda finansiering via ett antal metoder. Några av dessa metoder inkluderar smarta auktioner, samhällsbyggande, engagemangsprogram för projekt etc.

Orion Protocol-lanseringsplattans likviditet kommer också att hjälpa IDO-plattformen att effektivisera hela lanseringsplatsprocessen. Denna process inkluderar dess token distribution, insamlingsevenemang, sekundär marknadsnotering, etc. Med detta stöd kommer Yellow Road att kunna starta sina egna inkuberade projekt på sin swap IDO, vilket säkerställer mer intäkter, bland andra fördelar. De kommer också att kunna handla tillgångar direkt på sin plattform.

Intressant är att den här funktionen är ganska möjlig på alla startplattor. Orion Protocol Launchpad sticker dock ut på grund av den likviditet som den ger. Att gå med i Orion Protocol Launchpad ger Yellow Road obegränsad tillgång till likviditet över hela kryptovalutamarknaden. Startplattan kommer också att göra det möjligt för IDO-plattformen att nå en bredare publik. Plattformen kommer också att ha fler intäktsströmmar och också öka plattformens tillväxt och utveckling.

Om IDO

Yellow Road IDO ägde rum den 10 april 2021 på den decentraliserade IDO-plattformen Poolz, Web 3.0. Intressant nog, Poolz anslöt sig nyligen till Orion Protocol som en startplans likviditetspartner. Detta innebär att Yellow Road kommer att bli ett av de första projekten som inkuberas och listas på Poolzs nyligen lanserade swap DEX.

Det som är väldigt intressant är att Yellow Road fattade beslutet att lås 100% av likviditeten (1,5 miljoner dollar) under hela sex månader. När det gäller anledningen säger plattformen: ”Detta sätt för ROAD-tokens kommer att vara låsta de närmaste 6 månaderna och vi kan inte avveckla dem eller byta dem. Vi tog detta steg så att vi förblir synkroniserade med vårt samhälle, våra partners och investerare, delar en gemensam känsla med dem och gör dem mer självsäkra om sitt beslut att vara en viktig del av Yellow Road-resan. ”

På tal om partnerskapet påpekade O, VD för Yellow Road, att Orion Protocol och Yellow Road-plattformen är ganska lika. Han tillade att partnerskapet med Orion är en välkommen uppdatering. En som säkert kommer att tillföra värde till hela Yellow Road-communityn.

Kal Ali, chef för Orion Protol, uttryckte också spänning över partnerskapet med IDO-plattformen. Han sa att Orion ser fram emot att hjälpa Yellow Road-teamet att effektivisera sin insamlingsprocess.

Yellow Road är en unik IDO-plattform med fokus på BSC-projekt-IDO: er. Det ser ut till att stärka dessa projekt som ger dem starkt samhällsstöd.

ORN-pris

I skrivande stund var handel 17.35, med ett marknadsvärde på $362.401.250och en 24-timmars handelsvolym på $27,696,399.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om DeFi-utrymmet och andra DeFi-uppdateringar på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link