YFD, det community-centrerade DeFi-projektet som syftar till att bli det första DeFi-ekosystemet som drivs enbart av samhället tillkännagav lanseringen av sin styrningsplattform, DFI.Governance. Enligt pressmeddelandet som delas med Altcoin Buzz kommer ekosystemet att styras av VOTX-tokeninnehavare. Genom att hålla VOTX kan YFD-användare skicka in och rösta på förslag.

För att starta token-distributionen av VOTX släppte YFD “Det nya resultatprogrammet ”. Detta omfattar en satsar och en jordbruk plattform. Detta hjälper i grunden till en effektiv distribution av VOTX-token. Tillsammans med att YFD-innehavare kommer också att tjäna kortfristiga inkomster.

Enligt den officiella bloggen kommer VOTX att listas på Uniswap och DFI.Swap. Det ursprungliga Uniswap-noteringspriset är inställt på $ 2 per VOTX. Imponerande kommer VOTX Staking att ge en APY på 208% och VOTX-lantbruk kommer att ge en APY på 375%.

Hur uppnår DFI.Governance rättvisaste resultat?

Enligt YFD-regelboken är användarens kvorumkrav 25000 VOTX. Detta kommer att säkerställa att inga små grupper manipulerar styrningen. Dessutom kommer plattformen att beräkna Power of Decision på grundval av antalet VOTX som en användare sätter in i styrningskontraktet. Medan alla VOTX-innehavare har tillåtelse att skicka ett förslag, kommer de att visas på plattformen först efter att vissa administratörer har bekräftat förslagen.

För att hålla väljarna motiverade för regeringsdeltagande kommer namnet på de mest aktiva väljarna att visas på Leaderboard. Dessutom måste YFD-innehavarna tjäna VOTX-tokens först. De kan göra det genom att delta i placerings- och jordbruksplattformar (Pools C & D), varefter VOTX kan köpas på Uniswap.

Hur kommer vinstdelning att fungera?

Med rättvis styrning kommer plattformen att omfördela vinsten för produkter som DFI.Exchange, DFI.Swap, DFI.Insurance och mer till samhället. I framtiden kommer vinstdelningsprocessen att automatiseras. Innan vinster fördelas till YFD-innehavare kommer alla vinster som genereras varje månad att deponeras i ett valv. En del av dessa vinster kommer att riktas till ett mindre valv. Detta valv kommer att ha en reserv för driftskostnader, medel från “Gigs & Rewards” och DFI. Ventures community fond. Denna procentsats som ska gå till det mindre valvet kommer också att bestämmas genom omröstning i samhället.

YFD är fortfarande ett av de mest spännande DeFi-projekten.

Source link