YfDFI Finance kommer över som ett anmärkningsvärt samhällsdrivet DeFi-projekt. Enligt de officiella dokumenten syftar plattformen till att bli det första helt community-drivna DeFi Financial Center. Intressant är att YFD, styrningstoken för YfDFI Finance lanserades utan något värde. Men vid tidpunkten för press handlar YFD över $ 109. Detta visar tydligt att den nya standarden som används för att bygga YfDFI Finance har potential. Med enkla ord är YfDFI Finance en plattform byggd av en decentraliserad gemenskap som använder decentraliserad teknik.

Som ett samhällsdrivet ekosystem som använder decentralisering på alla nivåer syftar YfDFI Finance till att rekonstruera de traditionella finansiella tjänsterna med hjälp av DeFi-protokoll. Dessa tjänster inkluderar försäkring, styrning, utbyte, kredit, jordbruk, självbank och mer. Enligt projektdokumentkommer samhället utveckla alla dessa lösningar som krävs för att stödja ekosystemet. Dessutom kommer systemet automatiskt att fördela vinster som genereras av ekosystemet till bidragsgivarna.

Gemenskapen är redan alla glada över utvecklingen och prisstegringen.

YfDFI Finance – Against DeFi Pump and Dump

Några DeFi-entusiaster träffades för att bygga en samhällsrörelse mot pumpa och dumpa projekt som plågar DeFi-marknaden. Till att börja med startade de en Telegram-kanal med namnet Gigs & Rewards och började bygga en kompetensrik gemenskap. Dessutom fick de ursprungliga communitymedlemmarna YFD-tokens för sina bidrag.

Imponerande, på mindre än två månader har YfDFI Finance-communityn redan utvecklat och levererat:

1) Gemenskapsdriven likviditetspool på Uniswap

För närvarande delar alla likviditetsleverantörer (LP) i poolen 0,3% av transaktionsavgiften. Därför tjänar du som LP om du ger 20% likviditet till poolen 20% av transaktionsavgiften.

2) BETA-version av deras DEX (DFI.Exchange)

Det är den första decentraliserade börsen (DEX) som styrs helt av communityn (DAO). Mycket snart kommer det att starta tokenlistor. Token kommer att väljas baserat på omröstningsresultat för samhället. När börsen är operativt kommer YFD-innehavare dessutom att få alla avgifter som genereras varje månad.

3) Den första versionen av Staking Pool (Pool A)

Insatspoolen är redan live och den erbjuder en ränta på 7,2% varje vecka. YFD-tokeninnehavarna kan sätta sina tokens och fortsätta tjäna räntan tills alla tokens som är reserverade för pool A distribueras. Enligt statistiken som delas med Altcoin Buzz kommer poolen att vara minst 8 månader och ännu längre.

4) Live community forum (DFI.Community)

Dessa forum stöder allmänna diskussioner om tekniska samhällen.

Ett “No Rug” DeFi-projekt

YfDFI Finance planerar att bli ett helt community-centrerat projekt. Att erbjuda gemenskapsfrid har det låst alla icke-cirkulerande tokens genom olika kontrakt. Särskilt det totala utbudet av YFD-lock på 20 000. För närvarande förblir tokens distribuerade som Uniswap-likviditetstoken, teamtoken, staking tokens och jordbrukstoken. Dessutom förblir dessa nu låsta i olika kontrakt. Dessutom förblir dessa låsta till slutet av utvecklingen.

Granskat smart kontrakt

YFD: s smarta kontrakt är ett granskat kontrakt och Nasdax Security-team markerade det säkert och rättvist. Nasdax Security Team genomförde i princip granskningen.

Det är en imponerande färdplan

Som ett samhällsdrivet ekosystem surrar YfDFI Finance med aktivitet. Coinmarketcap listade token den 16 november och YFD var bland de bästa vinnarna / trenderna under de första dagarna.

Den här veckan är också full av spänning eftersom YfDFI Finance kommer att släppa sin likviditetsjordbrukspool UI (pool B) till samhället. Den slutliga utgåvan verkar planerad till december 2020 och likviditetsleverantörerna på Uniswap Pool # 1 kommer att kunna odla sina LP-tokens (Uniswap Pool Tokens).

Dessutom kommer de att kunna tjäna upp till 10% ränta VECKA. Poolen kommer att fortsätta tills alla YFD-tokens som är reserverade för pool B distribueras.

Dessutom arbetar samhället redan med att utveckla:
1) DFI.Swap
2) DFI. Försäkring
3) DFI.Self-Banking
4) DFI. Försäkring
5) DFI.Ventures

YFD-pris

Vid tidpunkten för pressen handlar YFD nära 109,89 $ och Uniswap är det bästa utbytet för att ficka några av YFD-tokens.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till informationen.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Denna intervju, översikt eller uppdateringsartikel har kompenserats för mediasamarbete och har sponsrats av den intervjuade eller granskade organisationen. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link