YfDFI Finance, projektet som bygger det första helt samhällsstyrda DeFi-finansieringsekosystemet, anlitade Hacken som sin officiella produktrevisor. Enligt det officiella tillkännagivandet som delas med Altcoin Buzz kommer Hacken att bidra till att öka YfDFI-produkternas säkerhetsnivå för att förhindra eventuell risk. Dessutom råkar det vara den bästa tiden att anställa Hacken som officiell revisor. Det beror på att YfDFI Finance är nära att lansera några av sina flaggskeppsprodukter.

Enligt YfDFI aggressiv färdplan, projektet är på väg att lansera den efterlängtade likviditetsodlingsplattformen (V1.0) i december 2020. Dessutom är DFI.Swap och DFI.Exchange (DEX) i de sista utvecklingsstadierna. Q2 2021 kommer också att lanseras DFI.Insurance och DFI.Ventures. Med så mycket samhällscentrerad utvecklingsaktivitet pågår har de högsta nivåerna av granskning och granskning blivit ett måste.

Varför behöver YfDFI Hacken?

YfDFI Finance är ett helt community-driven DeFi-ekosystem och det är en rörelse mot DeFi-pump- och dumpprojekten. Vad det betyder är att alla lösningar kommer att utvecklas av communitymedlemmarna självständigt. Som ett resultat behöver dessa lösningar de högsta nivåerna av granskning och granskning innan de släpps. Förutom lösningarna behöver den smarta kontraktskoden också granskas. Detta skulle säkerställa för samhället att alla smarta kontrakt som används inom ekosystemet har granskats av ett säkerhetsföretag av högsta klass.

Enligt officiellt pressmeddelande, YfDFI-lösningar måste granskas av premiär cybersäkerhet. Detta görs:

  • Att skapa förtroende bland tokeninnehavare och potentiella investerare
  • För upprätthållandet och överlevnaden av projektet som ett säkerhetshål kan skada plattformens trovärdighet och påverka dess framgång.
Hacken har en kant!

Hacken är ett av de ledande cybersäkerhetsföretagen som arbetar för att göra DeFi till en säkrare plats. I november 2020 blev det den första cybersäkerhetskonsulten som gick med i European Business Association (EBA). För närvarande är de partner för Coinmarketcap DATA Alliance.

Tillsammans med ovanstående referenser driver Hacken också en av de mest framgångsrika bounty-plattformarna, HackenProof. Dessutom kan plattformen använda en 2000-stark YfDFI-community för whitehat-hackare för att genomföra revisioner av kundprojekten.

Säkerhetshärdad och No Rug DeFi Project

Genom att anställa Hacken som officiell revisor kommer YfDFI att se till att dess lösningar inte utgör någon säkerhetsrisk för plattformsanvändarna. Tillsammans med det har YfDFI också låst alla icke-cirkulerande tokens genom olika kontrakt. Detta inkluderar alla team YFD-tokens, staking-tokens, jordbruks-tokens och likviditetstoken. Intressant nog gör detta YfDFI a “No Rug” DeFi-projekt.

YFD-pris

YFD, den ursprungliga YfDFI-token lanserad till nollvärde och har hoppat med över 20% under de senaste 14 dagarna. Vid tidpunkten för pressen är YFD-priset ett drygt 335 dollar.

För mer kryptorelaterade uppdateringar, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link