YfDFI, plattformen som är på väg mot att bli det första helt samhällsdrivna DeFi Financial Center, tillkännagav två stora partnerskap under den första veckan 2021. Enligt den officiella bloggen har den samarbetat med högt profilerat kryptoprojekt Ferrum Network och xProject. Intressant är att YfDFI i samarbete med Ferrum Network genomför en speciell insatsevenemang. Evenemanget startar idag klockan 15:30 UTC och tillför de aktuella insatsavgifterna tillbaka till samhället.

Under det fjärde kvartalet 2020 tillförde YfDFI Finance insättningsplattformavgiften på över $ 60 000 USD tillbaka till samhället i samarbete med Ferrum Network. Det inkluderade också återladdning av Gigs and Rewards Wallet. Dessutom försöker YfDFI utveckla en cirkulär ekonomi. Återinförandet av insatsavgifter är deras försök att fastställa detsamma. När YfDFI har utvecklat alla produkter får tokeninnehavarna regelbundet omfördelning av avgifter som de har betalat i nätverket.

Speciell information om händelser

Enligt den officiella bloggen har detta evenemang inget att göra med den befintliga YfDFI-satsningsplattformen. Dessutom kommer insatsplattformen att finnas tillgänglig på https://yfdfi.finance/yfd-ferrum från och med idag. Det kommer att vara live till 23 januari 2021 och kommer att erbjuda en 10% veckoränta som en insatsbelöning. Dessutom börjar låsperioden den 6 januari och slutar den 23 januari.

Insatsstakarna vid 500 YFD och deltagarna kan spela minst 1 YFD och maximalt 30 YFD.

Ny DeFi-säkerhetsåtgärd med xProject

YfDFI finans har samarbetat med xProject och kommer att använda sin AI-baserade produkt xGauge för att införa nya säkerhetsåtgärder för DeFi. I grund och botten är xGauge beta en AI-baserad kontraktsvaliderare. Det kommer att skanna YFDs v1.0-kontrakt för kvalitetssäkring.

Dessutom kommer detta samarbete att säkerställa att YFDs v1.0-kontrakt är säkra. Dessutom kommer xGuages ​​äkthet i dynamisk kontraktsvalidering att fastställas. Enligt den officiella bloggen kommer xProject och dess svitprodukter att listas på DFI.Exchange (YFD: s DEX) och DFI.Swap (YFD: s Swap). Båda dessa är grundade på lansering Q1 2021.

YFD-pris

YFD, den ursprungliga YfDFI-finansieringstoken handlas för närvarande till # 318,85. Det lanserades ursprungligen som ett nollvärde-token och har under de senaste 30 dagarna pumpat över 30%.

Kolla in några mer intressanta marknadsgrejer på vår Altcoin Buzz YouTube-kanal och missa inte vår gratis krypto handelssignaler.Source link