YFI en av de hetaste tokenna just nu kunde skyrocket till $ 11.000 efter ett stort köptryck från användare i Decentraliserad ekonomi (DeFi) marknaden. Det höga priset på denna virtuella valuta är relaterad till dess relativt låga utbud jämfört med andra digitala tillgångar på marknaden. Det finns dock mycket höga risker relaterade till den virtuella valutan som kan påverka användare som investerar högst upp.

YFI Skyrockets till $ 11 000

Den decentraliserade finansmarknaden har expanderat de senaste månaderna och nya företag och projekt har släppt sina lösningar. yEarn Finance är ett av dessa företag som har varit verksamt på senare tid och som har gett användarna möjlighet att få exponering för DeFi-marknaden.

Som det hände tidigare med Inital mynt erbjudande (ICO) marknaden spekulerade ett stort antal användare med priset på de symboler som släppts till marknaden. Investerare gör samma sak nu som DeFi är ett hett ämne och det har lockat ett större antal användare.

Men grundaren av detta projekt, Andre Cronje anges i ett medium inlägg:

”Vi har släppt YFI, ett helt värdelöst 0-försörjningstecken. Vi återupprepar, det har 0 ekonomiskt värde. Det finns ingen pre-gruva, det finns ingen försäljning, nej du kan inte köpa den, nej, den kommer inte att vara uniswap, nej, det kommer inte att finnas en auktion. Vi har inget av det. ”

Således säger skaparen av plattformen redan att YFI-token är värdelös och den har 0 ekonomiskt värde. Ändå har tokenet nu ett pris på över 11 000 dollar som rapporterats av CoinMarketCap och det blev den 46: e största cryptocurrency på marknaden med en värdering av 331 miljoner dollar.

Användare kan YFI genom att tillhandahålla likviditet till ett brett utbud av decentraliserade finansplattformar som för närvarande är verksamma i yEarn-ekosystemet. När användaren spelar in symbolerna i distributionskontrakten kommer de också att tjäna YFI-tokens regelbundet.

Hela cryptocurrency-marknaden är nu i hausseartat läge och DeFi-marknaden spelar en viktig roll för att ge en extra impuls till vissa kryptokurser. Enligt uppgifter från DeFi-puls har det totala värdet som låsts i USD i decentraliserade finansapplikationer nått 6,21 miljarder dollar.

För närvarande är yEarn Finance det sjätte största DeFi-protokollet på marknaden. Den största är Maker, följt av Aave och Curve Finance.

Source link