Tallinn, Estone, 14 oktober, 2021, Chainwire

Ledande digital förvaltningsplattform för tillgångar ökar tillgångarna till 339 miljoner dollar och sponsrar West Ham United bara åtta månader från offentlig lansering

YIELD App, ett FinTech -företag och en plattform för förvaltning av digitala förmögenheter, har publicerat sin rapport för tredje kvartalet och visar att företaget fortsätter på en stark tillväxtbana under tredje kvartalet 2021, vilket fick det att fördubbla sina förvaltade tillgångar och ingå ett högprofilerat partnerskap med Premier League fotbollsklubb, West Ham United.

I kvartalet ökade YIELD App: s förvaltade tillgångar med 107% från 163,6 miljoner dollar i slutet av juni 2021 till 339,4 miljoner dollar i slutet av september, vilket markerar en djärv första nio månader för YIELD App efter dess beta -lansering i december 2020 och offentlig lansering i februari i år.

YIELD App sa att ökningen till stor del har drivits av lanseringen av sin Bitcoin Fund i juli, som nådde sitt tak på 500 BTC på bara några dagar av sin första insamlingsrunda. Återupptagandet av fonden i augusti var också en av företagets största dagar för nya användarregistreringar, med närmare 1 500 nya användare som gick med den 20 augusti.

Tillväxt av tillgångar förstärktes ytterligare av ett växande antal företags- och institutionella kunder, med YIELD App som rapporterar att den nu tjänar över 60 kunder i detta segment, allt från blockchain -företag till traditionella investeringsfordon till familjekontor i Europa, Asien och Australien.

Rapporten säger att höjdpunkten under de tre månaderna till slutet av september var dock YIELD Apps partnerskap med West Ham United, en fotbollsklubb i Premier League baserad i London i Storbritannien. YIELD App är nu klubbens officiella Digital Asset Wealth Management -partner fram till slutet av säsongen 2021/22 i juni 2022.

YIELD App säger att affären kommer att se den digitala förmögenhetshanteringsplattformen i hela West Ham Uniteds kommunikation med sina 60 miljoner fans över hela världen, vilket avsevärt kommer att bredda räckvidden för digitala tillgångar till en vanlig publik.

I Q3 -rapporten ser YIELD App också sin transparens genom att väsentligt utöka sin portföljrapportering med omfattande information om riskhantering, försäkringspooler och hur företaget investerar användares medel. Företaget säger att det har kontrakterat den främsta blockchain-revisions- och redovisningsföretaget Armanino för att rapportera om sina reserver, samtidigt som det samarbetar med den kommande DeFi-riskmodelleringsplattformen Credmark för ytterligare granskning.

I en kommentar till YIELD App Q3 -rapporten sa Tim Frost, VD för YIELD App: ”Under de nio månaderna sedan vår beta -lansering i december 2020 har YIELD App gått från styrka till styrka och ökat i en aldrig tidigare skådad takt. Bara under det senaste kvartalet har vi sett våra förvaltade tillgångar mer än fördubblats och säkrat ett nytt spännande partnerskap med West Ham United som placerar oss bland de högsta nivåerna på digitala tillgångar för plattformar.

”Jag kunde inte vara mer nöjd med hur de första nio månaderna av vår verksamhet har gått och jag ser verkligen fram emot de framgångar som väntar oss under de tre senaste månaderna av året och därefter. Med vårt starka och växande team och vårt marknadsslagande förslag är jag övertygad om att YIELD App kommer att bli en ledande plattform för alla som är intresserade av digitala tillgångar, var som helst i världen. ”

Snälla du Klicka här för att se hela YIELD App Q3 -rapporten

Om YIELD App

YIELD App anser att alla ska ha tillgång till de bästa investeringsmöjligheterna. Dess uppdrag är att låsa upp hela potentialen för digitala tillgångar, kombinera dem med de mest givande möjligheterna som finns tillgängliga på alla finansmarknader och göra dessa tillgängliga för världen. För att uppnå detta tillhandahåller företaget en innovativ digital förvaltningsplattform för tillgångar som överbryggar traditionell och decentraliserad finansiering på enklaste sätt. För mer information besök www.yield.app

Kontakter

KommunikationschefSource link