Talin, Estland, 29 september, 2021,

Ledande digital förvaltningsplattform för tillgångar sponsrar Premier League fotbollsklubb bara sju månader från offentlig lansering

YIELD App, ett FinTech -företag, är glada över att kunna meddela att det har blivit den officiella Digital Asset Wealth Management Partner för topp Premier League fotbollsklubb, West Ham United.

Detta spännande partnerskap kommer bara sju månader efter den offentliga lanseringen av YIELD App i februari 2021, vilket visar att digitala tillgångar växer attraktivitet för en vanlig publik över hela världen.

YIELD App gör det möjligt för sina användare att investera i digitala tillgångar och tjäna upp till 20,5% årlig ränta med en knapptryckning. YIELD App utmanar status quo för det traditionella investeringssystemet och har sett betydande tillväxt sedan dess offentliga lansering, med 60 000 användare och imponerande förvaltade tillgångar på 400 miljoner dollar hittills.

YIELD App -användare kommer nu att dra nytta av möjligheten att uppleva gästfrihet på West Ham Uniteds hemmaplan, genom regelbundna tävlingar under hela säsongen.

I en kommentar om partnerskapet säger Justin Wright, Chief Operations Officer för YIELD App: ”” Vi är mycket glada över att samarbeta med West Ham United. Klubbens otroliga samhällsdrivna strategi och dess långsiktiga vision för framgång är i nivå med vår. Vi ser fram emot att utveckla en varaktig relation med klubben och alla dess fans runt om i världen. ”

Nathan Thompson, kommersiell chef på West Ham United, sa: ”I dag välkomnar vi YIELD App till West Ham United -partnerfamiljen. Vi tror att YIELD App kommer att ge vår växande fanbase utbildning om och tillgång till några av de bästa investeringsmöjligheterna. Vårt partnerskap gör det möjligt för våra fans att dra nytta av dessa möjligheter oavsett deras ekonomiska eller tekniska kunskaper.

Besök gärna YIELD Appblogg för mer information om partnerskapet och @YIELDApp på Twitter, Facebook, LinkedIn och Instagram.

Om YIELD App

YIELD App anser att alla ska ha tillgång till de bästa investeringsmöjligheterna. Dess uppdrag är att låsa upp hela potentialen för digitala tillgångar, kombinera dem med de mest givande möjligheterna som finns tillgängliga på alla finansmarknader och göra dessa tillgängliga för världen. För att uppnå detta tillhandahåller företaget en innovativ digital förvaltningsplattform för tillgångar som överbryggar traditionell och decentraliserad finansiering på enklaste sätt. För mer information besök www.yield.app

Om West Ham United

West Ham United är en Premier League Football Club baserad i London, England. Klubben grundades 1895, ursprungligen som Thames Ironworks och reformerades 1900 som West Ham United. Klubben har vunnit FA -cupen vid tre tillfällen, 1964, 1975 och 1980 och spelar för närvarande sina hemmamatcher på London Stadium.

KontakterSource link