Mohak Agarwal introducerade nyligen ClayStack, ett nytt innovativt sätt att sätta krypto på.

Mohak Agarwal är huvudutvecklaren för ClayStack, och i en rapport talade han om utmaningarna med att sätta krypto och hur ClayStack hanterar dessa utmaningar.

Utmaningar som är involverade i staking Crypto

Med satsar, din frihet med din krypto kan begränsas. Detta representerar några av de utmaningar som är förknippade med att placera dina tillgångar. För att säkra nätverket förvaras placerade tillgångar i ett spärrkontrakt för att genomföra delegeringsregistreringsprocessen i samförstånd. Även när du fortsätter att få insatsbelöningar kan du fortfarande inte få tillgång till dina insatta tillgångar som tokeninnehavare.

Under insättningsprocessen krävs vanligtvis en obundningsperiod. Avbindningsperioden är den tid då du som tokeninnehavare väntar innan tillgångar kan överföras eller säljas. Att täcka alla andra utmaningar som är förknippade med insatser är möjlighetskostnaderna. Insatta tillgångar kanske inte kan delta i nya DeFi-möjligheter som kan uppstå.

Vi introducerar ClayStack

Med ClayStack används en ny metod för att satsa. ClayStack använder reläer och orakel för att säkerställa att kommunikation mellan kedjor kan vara möjlig med vilken blockkedja som helst. När användare sätter in sina tokens till ClayStack-smarta kontrakt kommer de också att kunna prägla motsvarande derivattoken direkt i Ethereum-kedjan.

Insättning av dessa tokens görs till WolfEdge Capital valideringsnoder och varje dag får derivat tokeninnehavare sina belöningar. Dessutom kan användare använda sina syntetiska / derivata tokens i DeFi-applikationer. Genom att göra det kan du förbättra dina intäkter.

På ClayStack är 1: 1-satsningsderivat fungibla och kan handlas eller överföras. Genom CLAY-tokens kan likviditetsleverantörer tjäna belöningar när de gör derivatmarknaderna likvida. ClayStack har stöd för flera blockkedjor och därmed kan du interagera med flera blockkedjor utan extra kostnad.

Dessutom garanteras transparens på ClayStack eftersom allt körs on-chain. Det finns inga låsningstider i ClayStack, vilket ger dig möjlighet att överföra eller sälja dina insatsmönster när som helst. Du kan också välja att satsa så många eller så få tokens du önskar eftersom det inte finns några minimum.

Under de senaste månaderna har ClayStack-teamet arbetat med att bygga plattformen och förbättra hela användarupplevelsen. Dessutom har finansiering före utsäde samlats in från CXO: er i EU blockchain industri. För närvarande arbetar teamet med att tillhandahålla en likviditetslösning och accepterar partnerskap.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link