Zcoin har släppt sin utvecklingsuppdatering för april. Uppdateringen visar att april har varit produktiv för Zcoin. Plattformens projektförvaltare, Reuben Yap, avslöjade uppdateringarna i en officiell blogg den 7 maj.

Uppdateringen från Zcoin innehåller information om förberedelserna mot frisläppandet av deterministiska masternoder och LLMQ (långlivade masternodkvorum). Andra områden som omfattas av uppdateringen inkluderar förbättringarna på Lelantus, integriteten för Sigma mobil plånbok och förbättringarna på GUI för Electron plånbok.

Deterministiska masternoder och LLMQ

Det finns flera steg som Zcoin har tagit innan han släppte deterministiska masternoder och LLMQ. I blogginlägget påpekade det att den slutliga testen för närvarande pågår, särskilt på övergångar. Testningen inkluderade också den portade enheten för masternoder.

Bloggen gav också några detaljer om Znodes, de datorer som framgångsrikt kan vara värd för en fullständig kopia av Zcodes blockchain. Den nämnde att slutföra den schemalagda byggnaden av ett Znode-verktyg för hårdvara plånböcker förutom att implementera QT GUI (grafiskt användargränssnitt) för nya Znoder.

Dessutom påpekade Zcoin att det framgångsrikt hade fixat Trezor-buggar i de senaste Electrum-XZC-binärerna.

Stora framåt i Lelantus

Enligt blog med att lyfta fram de senaste utvecklingsuppdateringarna har det gjorts stora förbättringar i Zccs nästa generations protokoll, Lelantus. En av de viktigaste förbättringarna anger slutförandet av kopplings- / splitfunktionerna. Dessutom skedde kodning för auto-minting-funktionen vilket skulle leda till att Lelantus blev fullt funktionell.

Det skulle emellertid vara föremål för revision, testning, batchsynkronisering och prestandaförbättringar. Och Zcoin har redan börjat nå ut till företag för kodrevisioner av Lelantus-protokollet.

När det gäller konsensusminta avslöjade Zcoin att den hade fastställt spendera och ansluta sig till delade gränser för säkerhetsändamål och integritetsskydd. Som ett resultat skulle värdet på mynta nu inte vara större än 1001. Det är relevant att notera att när inga stora myntor sticker ut, särskilt i fallet med en enda stor spendering, skulle integritetsskydd automatiskt slå in.

Andra säkerhetsåtgärder som de senaste Zcoin-uppdateringarna har inlett inkluderar den begränsande transparenta utgiftsutgången så att den inte överstiger 1100 XZC / block. Den transparenta utgiftsutgången per transaktion har emellertid varit begränsad till 1001 XZC, vilket för övrigt också är gränsen för delad utdata.

Sigma mobil plånbok

En stor uppdatering som bloggen har noterat i april avser att inleda en begäran om integrering av Zcoin Sigma-biblioteket. Dessutom har det drivit för en iOS-byggnad. Uppdateringen noterade också att det fanns en väntan på godkännandet av Edge beträffande dragförfrågan.

Dessutom har prestandaförbättringar gjorts på Zccos rika GUI-plånbok medan planer för närvarande är på plats för en ny version.

Nyligen täckte vi Zcoin tillkännagav sitt blockera belöningsallokering för de kommande fyra åren. Tilldelningen träder i kraft efter Zcones kommande halvering i september 2020. Tidigare delade vi ett djupgående Översikt av Zcoin blockchain och rapporterade också uppdateringar från Reuben.Source link