Zilliqa (ZIL) är den första offentliga blockchain-plattformen som integrerar skärningsteknologi som sin skalningslösning.

Intressant nog var Zilliqa nyligen den högst rankade token på LunarCrush. Token har krossat flera milstolpar på senare tid. Den senaste veckan upplevde den en imponerande prisuppgång på cirka 94%, vilket höjde myntet till plats 29 på CoinMarketCap (CMC). Det här är ganska imponerande eftersom token rankades 52: a på CMC tidigare denna månad. Det innebär att den flyttade upp med hela 23 platser inom en månad.

Nedan finns en CMC-skärmdump som visar Zilliqas senaste plats på webbplatsen.

Zilliqa topp 30 på cmc

Källa: CoinMarketCap

Enligt rapporter är ungefär 29,89% av de totala ZIL-tokens i omlopp för närvarande låsta. Att slå $ 0,1-priset är också mer genomförbart för token efter det senaste prisrallyet.

2020 Översikt

När 2020 närmar sig sitt slut har Zilliqa gjort det släppte sin årsrapport för 2020. Rapporten innehöll djupgående detaljer om Zilliqas (ZIL) anmärkningsvärda tillväxt i år.

Enligt rapporter skulle alla dessa fantastiska förbättringar inte ha varit möjliga utan ständigt stöd från dess community, team och strategiska partnerskap i kryptorummet. Bland dess uppdateringar är dess enorma fokus på att skapa medvetenhet via sociala medier.

Den Singapore-baserade blockchain har under de senaste 12 månaderna fokuserat strategiskt på sin närvaro på sociala medier. För att ytterligare uppnå fler resultat införlivade det också SocialPay. SocialPay betalar användarna utdelning i ZIL för att utföra sociala mediebaserade uppgifter, till exempel retweeting av tweets.

Enligt rapporten upplevde ZIL-plånboksadresserna ungefär 7x ökning under de senaste 12 månaderna. Antalet adresser uppskattas nu till över en miljon i december.

Vid sidan av denna ökning sker också månatliga transaktioner genom taket. I oktober förra året nådde ZIL en heltidshöjd med en månadsvis handelsvolym på cirka 12 miljoner. Tidigare denna månad, token också erfaren en oöverträffad prisuppgång, där analytiker kopplar prisökningen till tokens totala värde låst vid insats.

Intressant nog registrerade Zilliqa också en oöverträffad ökning av Googles sökvolym i december. Det betyder att fler människor vill ta reda på mer om blockchain-plattformen.

Mer om Zilliqa (ZIL)

De offentlig blockchain-plattform är välkänd för sin integrering av skärning som sin skalningslösning. Zilliqa är också enligt uppgift snabb, effektiv, sömlös och syftar till att omvandla den globala kryptosfären. Den decentraliserade tekniska plattformen underlättar främst skapandet och lanseringen av dApps på sin skalbara plattform.

Zilliqa drivs anmärkningsvärt av det smarta kontraktsspråket som är säkert. Intressant är att det också har hyllats för sin miljövänliga dubbla gruvprocess.

Travala.com, den populära kryptovänliga reseplattformen, nyligen Lagt till stöd för Zilliqa (ZIL) tokens.

ZIL-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var ZIL det handel till 0,081701 $, med en börsvärde på 943,325,516 $ och en 24-timmars handelsvolym på 404,306,360 $.

Ta reda på mer om Zilliqa på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link