Ett projekt som definitivt är värt en närmare titt är Zilliqa. Detta projekt har en massa fantastiska funktioner som driver blockchain-innovation.

Tio skäl att köpa Zilliqa

1. Zilliqa plattform är navet för många decentraliserade applikationer, och det tillåter också satsar och avkastning jordbruk. Blockchains för Bitcoin och Ethereum har kämpat för att behandla transaktioner snabbare. Som ett resultat stiger transaktionsavgifterna när antalet transaktioner ökar. Dessutom kan Zilliqa blockchain skalas när nätverket växer i storlek.

zilliqa

Källa: zilliqa.com

2. Plattformen är mycket användbar för de användare som vill utveckla smarta volymkontrakt och dApps.

3. I andra blockkedjor, när antalet transaktioner ökar, ökar också nätverksavgiften. På grund av skalningsförmågan är dock avgifterna på Zilliqa låga, även om det gör att mikrobetalningar kan behandlas.

4. Zilliqa kan vara värd för transaktionskrävande sociala medier dApps som Facebook eller Twitter. Dessutom har den potentialen att stödja reklamkampanjer och erbjuder tjänster för betalningshantering.

Källa: zilliqa.com

5. Tecken: Den ursprungliga token för Zilliqa blockchain är känd som ZIL. Det används som ett gruvincitament, liksom ett anbud för att betala transaktionsavgifter. Tokeninnehavarna kan njuta av att placera avkastningen på sina investeringar.

6. Plånbok: Det finns många plånböcker som vi kan använda för de inbyggda ZIL-tokens. Zilliqa-teamet rekommenderar dock Moonlet-plånboken, som är en plånbok som stöder båda Ethereum och Zilliqa-kedjor. Användare kan också använda Trust-plånbok och hårdvaruplånbok.

7. Det gör det möjligt för utvecklare att skapa smarta kontrakt på sin blockchain med Scilla. Scilla är ett språk som söker efter buggar inom varje smart kontrakt innan de går live. Det har också ett eget bibliotek som tar bort behovet av att förlita sig på externa programmeringsbibliotek.

8. Användare kan köpa attraktiva varor och samlarföremål från deras webbplats, som stöder betalning i ZIL-tokens.

zil Källa: zilliqa.com

9. Zil team omfattar doktorsexamen i datavetenskap med akademisk bakgrund. Amrit Kumar är president och Chief Scientific Officer för Zilliqa.

10. Även om Ethereum-nätverket endast kan hantera 15 transaktioner per sekund kan Zilliqa-nätverket bearbeta tusentals transaktioner per sekund via skärning.

Källa: zilliqa.com

Zilliqa vs Ethereum 2.0

1. Ethereum 2.0 skapar ett state sharding-system, men Zilliqa har implementerat nätverksdelning. Zil delar upp nätverksnoderna för att behandla transaktionerna.
2. Validatorn som underhåller skärningssystemet är en enda felpunkt. Zilliqa har ingen sådan central enhet som hela systemet är beroende av.
3. Zilliqa har rapporterat en genomströmning som är 250 gånger högre än Ethereum.

Nyheter och Evenemang
  • Nyligen lanserade Zil ZilPay mobilapp i iOS App Store. Det tillåter användning av dApps och stöder .zil-domäner.
  • Styrningstoken: Zilliqa (gZIL) är ett styrelsestecken, listat på LunarCRUSH, medan ZIL är noterat på Changelly PRO och andra börser för att ge innehavare av token.
  • Insats: ZIL-satsningskontrakt låste nyligen mer än 200 miljoner USD. Dessutom har de samarbetat med Travala.com, där användare kan boka semesterresor genom ZIL-tokens.
  • Zilliqa arbetade med Binance för att få BUSD stabilt mynt på Zil-nätverket. De byggde en anslutning mellan Ethereum och Zilliqa-kedjan som gör det möjligt för användare att flytta ERC-20 BUSD till Zilliqa-kedjan.
  • De samarbetade med Zeeves, som hanterar en Zilliqa-plånbok inom Telegram, för att köpa ZIL och skapa länkar för att få kryptotips.
  • Deras partnerskap med Kedjelänk tillåter användare att komma åt realtidsdata. Användare kan få tillgång till växelkurser, marknadspriser, röstresultat, väderprognoser och andra datamängder.
  • Zil samarbetade också med det NEO-baserade decentraliserade utbytet Switcheo. Tillsammans skapar de ett icke-frihetsberövande decentraliserat utbyte (DEX) baserat på ZIL.
  • Zilliqa och Xfers samarbetade för att utforska blockchain-betalningar. Xfers-plattformen gör det enkelt för företag att acceptera betalningar, lagra användarnas medel och betala ut pengar till användarnas bankkonton.
  • Mindshare samarbetade med Zil för att tillhandahålla en helhetlig försoning för dryckstillverkaren PepsiCo på deras blockchain.

Zilliqa teknisk analys
Zilliqa’s pris idag är $ 0,062730 $ med en handelsvolym 24 timmar på 165,125,299 $. Den har en cirkulerande tillgång på 11,5 miljarder ZIL-mynt och en maximal tillgång på 21 miljarder. De bästa börserna för handel med ZIL är för närvarande Binance, Huobi Global, OKEx och BiKi.

Med ovanstående grundläggande nyheter och de senaste partnerskapen har det redan visat en stark rally. Det möter motstånd på $ 0,05393-nivå och konsoliderar också mellan $ 0,05393 och $ 0,04570, vilket också är en pivotmotstånds- och stödzon. Om det kommer att bryta ut genom detta motstånd kan det nå $ 0,06812.

Slutsats

Inom en snar framtid kommer antalet blockchain-användare att öka och behovet av en hög transaktionshastighet blockchain kommer att vara oumbärligt. Zilliqa kommer att spela en viktig roll i den snabba blockchain-eran.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link