Zilliqa token ZIL kommer nu att finnas tillgängligt för insats i Binance-nätverket. KuCoin aktiverar också ZIL-staking-alternativet för sina registrerade användare från och med 18 juni.

Enligt tillkännagivandet kommer Binance att vara den andra insatspartneren för ZIL-token efter KuCoin tidigare stödde tillgången.

Zilliqa noterade att tillägget av fler utbyten kommer att öka deras värde och effektivitet. Hjälper alltid att växa ekosystemet och driva nätverkets decentralisering till en ny nivå.

“Staking kommer att öppna tillgången för att hantera Zilliqa-fröna noder till vårt ekosystem av gruvarbetare, tokenhållare och utvecklare och kommer att skapa mer verktyg för ZIL,” läggs det till.

Mer om Binance med ZIL

Binance avslöjade att det har möjliggjort handel med Isolated Margin för Zilliqa (ZIL) och OmiseGo (OMG). De nya isolerade marginalparna är ZIL / BTC, ZIL / USDT, OMG / BTC, OMG / USDT.

“Vi är också glada över att tillkännage en nollränta-kampanj för att låna ZIL och OMG från 2020-06-06 06:00 (UTC) till 2020/06/16 05:59 (UTC),” Binance sa.

Ändra till ZIP-3-förslag till förslag

Zilliqa tillkännagav dessutom att vissa förändringar har gjorts i dess inställningsparametrar på grund av den senaste tidens minskning av inflationen.

Enligt a Rapportera på grund av den nuvarande situationen och den matematiska tillämpningen, minskades insatsbeloppet från 700 miljoner ZIL till 610 miljoner ZIL över alla noder. Och från 70 miljoner ZIL till 61 miljoner ZIL per nod.

Dessa förändringar gjordes för att hålla den årliga avkastningen på cirka 10%, förklarade företaget.

Det är värt att notera att satsningen på KuCoin som planeras börja 18 juni kommer att börja som planerat.

Börsen kommer att anta en mjuk insats. Det kommer inte att tvinga användare att låsa upp sina medel för att kvalificera sig för belöningar. Flera ögonblicksbilder av ZIL-balans kommer att tas inom en 24-timmarsperiod och belöningar deponeras följande dag i enlighet därmed.

Det är också värt att notera att handel med ZIL i par med Tether kommer att finnas tillgänglig på Bitbns. Från idag 12 juni kl 14 IST.

Tidigare rapporterade vi hur Zilliqa har blickar på decentraliserad finansiering (DeFi). Du får läs artikeln här.

Source link